طراحی سایت چیست؟

طراحی سایت چیست؟

طراحی سایت در حقیقت، به روندی گفته میشود که طی آن یک سایت برنامه ریزی و ساخته می شود. در طراحی وبسایت از متن، تصاویر، فایل های صوتی و تصویری و المان های برنامه نویسی استفاده میشود و بدین وسیله تولید صفحه می کنند . طراح سایت برای ساخت صفحات از زبان های نشانه ای استفاده می کنند که بیشتر آنها برای ایجاد ساختار از HTML و برای نمایش از CSS استفاده می کنند.

در طراحی سایت صفحه اصلی بخش مهمی از آن است و درست مثل فهرستی برای بقیه صفحات عمل می کند و معمولا index.htm یا index.html یا default.html نام دارد.

طراحی وب سایت چیست؟

امروزه افراد زیادی هستند که سایت دارند ،هر شخصی از داشتن وبسایت هدف مشخص و خاصی را دنبال می کند ، به عنوان مثال یکی به دنبال بیزنس و کسب و کارش است و سعی دارد از طریق دنیای مجازی کسب درآمد کند و دیگری نمونه کارهایش را در زمینه فعالیتش در وب سایت شخصی اش به نمایش می گذارد ، اما همواره هر هدفی را که دنبال میکنید برای آن یک سایت با اصول و قواعد طراحی کنید .در اولین مرحله از مراحل چندگانه ی طراحی سایت به بررسی نیاز به وبسایت پرداخته میشود ، بصورت دقیق و مشخص باید احتیاجات را به درستی شناسایی کرد تا بتوان آنها را پیاده سازی نمود . در واقع این بررسی ها انجام میشود تا در آخر سایتی داشته باشید که مطابق نیاز شما بوده و با آن به هدفتان نزدیک شوید .

مرحله ی دوم درست دسته بندی کردن اطلاعات است . اهمیت این مرحله در این است که اگر اطلاعات سایت درست دسته بندی شده باشد کاربر خیلی راحت تر میتواند به اطلاعات مورد نظرش دست یابد و برای این کار زمان کمتری را صرف خواهد کرد و در این زمان میتواند بیشتر در سایت بماند و به صفحات مختلف آن سر بزند بدون اینکه دچار سر در گمی شود .

حالا دیگر نوبت به تیم طراحی گرافیک میرسد که به میدان بیایند و طرح مورد نظر خود را بر اساس اطلاعاتی که در مراحل قبلی بدست آمده پیاده سازی کنند . علاوه بر محتوای سایت ، نمای ظاهری سایت هم برای مشتری مهم است و باعث جذب مشتری میشود . استفاده درست و بجا از رنگ بسیار حائز اهمیت است . اطلاعات هدفمند در سایت قرار دهید .

مرحله ی بعد HTML کردن سایت است ، در اینجا به کمک برنامه نویسان نیاز داریم .

برای طراحی سایت روش های زیادی وجود دارد ولی باید توجه کرد که از آخرین تکنولوژی های موجود استفاده کرد و در مورد طراحی سایت به روز برخورد کرد .

قابلیت آپدیت را در پیاده سازی و برنامه نویسی وبسایت قرار بدهید زیرا در صورت لزوم باید بتوان سایت را ارتقا داد و آن را تغییر داد و برای این کار سایت باید منعطف باشد . در آخر سایت خود را تست کنید و از کار کردن تمام قسمت ها و بخش های آن مطمئن شوید .

       
نام شما (*) :
ایمیل شما :
تلفن شما (*) :
کد امنیتی (*) :
پیام شما (*) :

برای این مطلب نظری ثبت نشده، شما اولین نظر را ارسال نمایید.