چگونه سرعت نمايش سايت را افزايش دهيم

چگونه سرعت نمايش سايت را افزايش دهيم

چگونه سرعت نمايش طراحی سايت را افزايش دهيم ؟

سرعت یکی از ضروري ترين مولفه هاي وب سایت و یا برنامه تحت شبکه مي باشد. اگر طراحی سایت شما در مدت زمان ۱۵ ثانیه لود شود کابران بیشتری را به سمت وبسايت خود جذب مي نماييد.

شايد قضاوت کاربران طراحی وب سایت بر اساس سرعت سايت كمي بي انصافي باشد، اما این اتفاقی است كه گاهي اوقات مي افتد و بايد دنبال راهي باشيم كه نمايش سايت را در مدت زمان كوتاهي انجام شود.

بهینه سازی سایت و سرعت وب سایت اهمیت ويژه اي دارد و بعضي وقت ها سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس قابليت هاي متنوعي در این حوزه قرار می دهند. در ادامه مقاله چندين نكته در زمينه سئو و بهینه سازی سایت را بدون توجه به هاست شرح مي دهيم.

بهینه سازی و سئو تصاوير از موارد اصلي در این حوزه مي باشند كه از ديدگاه هاي متفاوتي مي توان آن را مورد ارزيابي قرار داد.

انتخاب كردن فرمت خوب برای هر تصوير و بكارگيري ابزارهايي كه در بهینه سازی عکس كمك مي كنند، مناسب ترين فعاليتي است كه در حوزه عكس انجام مي گيرد.

تصاوير انتخابي بايستي اين امكان را داشته باشد که در كليه پلت فرم ها قابل نمايش باشد.

ديدگاه هاي مختلفي در مورد فرمت عكس وجود دارد و بهترين گزينه براي هر فرمت اين است كه از JPEG برای تصاویر دوربین ها و منظره ها استفاده كرد، فرمت GIF برای عکس هایی با تعداد رنگ کم بكار مي رود و مورد های دیگر را با فرمت PNG ذخیره کنید.

اگر خواستار اين مورد هستيد كه سایتتان سریع تر لود شود بایستي نكات مهم ديگري راعایت کنید.

بدترين كار ممكن دادن سايز در كد به عكس مي باشد. قبل از قرار دادن عكس در سايت ابتدا سايز آن را با نرم افزارهاي ويرايش تبديل كرده و بعد در سايت قرار دهيد.

ابزارهاي بهينه سازي عكس گاهی اوقات منجربه پیچیدگي کارها مي شود و نتايج معكوسي به همراه دارد ولي در اكثر مواقع مفيد واقع شدند.ابزار ImageOptim برای کاربران مک و Riot برای ویندوزی ها بهترين گزينه مي باشند.

با دادن تصاوير به اين ابزار ها آنها روش بهینه سازی مناسبي پيدا مي كنند و نتیجه را درفرمتی که مورد قبول شما باشد ذخيره مي كنند.

 

بهینه سازی کدهای CSS و جاوا اسکریپت در سایت های کوچک زياد به چشم نمي آيد ولي در سایت های بزرگ با چندين درخواست ساده می توان نتايج آن را مشاهده نمود.

گاهی اوقات بسياري از كارها را به آساني میتوان با CSS انجام داد ولي ما انها را با فتوشاپ انجام مي دهيم كه اين عمل منجر به پايين آمدن سرعت لود شدن سايت مي شود و در ضمن كدهاي زيادي را توليد مي نمايد.

فشرده سازی کدها آسان ترين و مناسب ترين کارهایی است که موجب افزایش سرعت سايت مي شود.

از کدهای درون خطی ( in-line) استفاده نکنید، در مورد CSS بكار گيري از کدهای درون خطی آسان مي باشد.

اگر در جایی تنها راه برای شما بهره مندي از کدهای جاوا اسکریپت در داخل کد HTML بود، كدها را در قسمت پایین HTML جاي دهيد چون سبب بالا رفتن سرعت بارگذاری وب سایت خواهد شد، زيرا كليه فانكشن ها و عملکرد جاوا اسکریپت را بعد از لود شدن تگ ها و مولفه هاي صفحه انتقال داديم. خطاهایی که در کد جاوا تشكيل مي شود سرعت حافظه کاربر را اشغال مي کند.

ساختار DOM خود را به حداقل برسانيد. اگر از جی کوئری برای اشاره به مولفه هاي متفاوت ساختار DOM استفاده میکنید جی کوئری كليه ساختار را گشته تا زماني كه المان مورد نظر پيدا شود كه اين كار سبب مي شود تا کمی سرعت سایت پايين آيد.

مرورگرها در مسیر اصلی سایت فایل favicon.ico را جستجو مي كنند، اگر همين الان یک فیوآیکون آنجا قرار دهید. حتی اگر فیوآیکون موقتي باشد در غير اين صورت مرورگر پيغام خطاي 'internal 404' می دهد. اين نكته را بدانيد كه کاهش خطای ۴۰۴ منجر به كم شدن زمان سرعت لود شدن سايت نيز مي گردد.

كم كردن حجم و اندازه کوکی ها در سرعت بارگذاری سایت نقش مهمي دارد.موارد استفاده ازکوکی ها اگر برای اعتبار سنجی و اعلان هویت کاربران است، لازم است بدانيد که هر دور اطلاعاتی در کوکی های کاربران ذخیره میشود و این اطلاعات هر دور به سوي کاربر انتقال مي يابد که منجر به كاهش لود شدن سايت مي گردد.

پس بهتر است که حجم کوکی كم شود .

       
نام شما (*) :
ایمیل شما :
تلفن شما (*) :
کد امنیتی (*) :
پیام شما (*) :

برای این مطلب نظری ثبت نشده، شما اولین نظر را ارسال نمایید.