آموزش استفاده گوگل وب مستر

آموزش استفاده گوگل وب مستر

ابزار گوگل وب مستر (google webmaster tools) یکی از جدیدترین سرویس های شرکت گوگل است که از طریق آن می‎توان کسب و کارهای اینترنتی را رونق بخشید. این ابزار طراحی وب سایت ها را مانیتور می‎کند که از این طریق موجب رتبه بهتر سایت در صفحه نتایج جستجو می‎شود. اما از انجا که این ابزار پیچیدگی های خاص خود را دارد، هنگام استفاده، نیازمند است و تنها کسانی می‎توانند به خوبی از آن استفاده کنند که با تکنیک های آن آشنایی کامل داشته باشند.

گوگل وبمستر تولز را جدیدا با نام دیگری معرفی می کنند و به ان کنسول جستجوی گوگل نام داده اند  و این یعنی همان سرویس رایگان مخصوص به شرکت گوگل که تنها هدفش کمک رسانیدن به کسب و کارهای مختلف است و برای همین عرصه به وجود امده است. google webmaster tools با روش مانیتور سایت به تجارت های مختلف و کسب و کارها کمک کرده و سعی دارد تا انها بهترین نتیجه را در صفحه جستجوی گوگل داشته باشند.

 

  • اهمیت استفاده از ابزار گوگل وب مستر

شاید برای شما نیز سوال باشد که علت اهمیت ابزار گوگل وب مستر چیست و چرا بسیاری از مدیران سایت ها اصرار زیادی در استفاده از این ابزار دارند؟ در پاسخ باید گفت؛ از طریق این ابزار می‎توان تعداد بازدیدکنندگان سایت را رصد و دسترسی گوگل به وب سایت و پیج رنک خود را نیز مشاهده کرد.

از دیگر کاربردهای ابزار گوگل وب مستر می‎توان به امکان ارسال محتوای جدید، crawl شدن سایت توسط گوگل و حذف محتواهایی که مدیریت سایت تمایلی برای نمایش آنها در صفحه نتایح ندارد، اشاره کرد. علاوه بر موارد گفته شده، مانیتور کردن محتواها در صفحه نتایج گوگل به صورت گرافیکی، حفظ سایت با کمترین درصد خطا و افزایش کارایی آن در گوگل، از دیگر دلایل اهمیت ابزار گوگل وب مستر به شمار می‎رود.

 

  • آموزش ابزار گوگل وب مستر

در این بحث برای آشنایی بهتر کاربران با ابزار گوگل وب مستر، آموزش های زیرا را در نظر گرفته که به آن می‎پردازیم.

 

گوگل وب مستر

 

  • ثبت نام در گوگل

برای ثبت نام در سایت گوگل و استفاده از ابزار وب مستر گوگل، ابتدا باید وارد بخش Dashboard شوید. در این صفحه می توانید اطلاعات و لینک های مربوط را وارد کنید. هنگامی که مجدد وارد همین صفحه شوید، آخرین وضعیت وب سایت خود را مشاهده کرده و می توانید اطلاعاتی از قبیل وضعیت sitemap ها، وضعیت بازبینی سایت توسط موتور گوگل و وضعیت کلمات کلیدی را در سایت خود بررسی کنید. در منوی سمت چپ لیستی منویی صفحه Dashboar، می‎توان به سایر قسمت های ابزار گوگل وبمستر دسترسی پیدا نمایید.

 

  • مدیریت ابزار Sitemap

 

برای مدیریت ابزار گوگل وب مستر می‎توانید به قسمت مدیریت Sitemap یا نقشه سایت وارد شده و سپس استانداردهایی که توسط گوگل پشتیبانی می‎شوند را مشاهده کنید. از طریق این ابزار می‎توان نقشه سایت را به صورت Feed ثبت کرد.

در این صورت می‎توان با سرعت و سهولت بیشتری سایت خود را مرور و آدرس های بدون لینک را پیدا کنید. علاوه بر این در قسمت مدیریت ابزار می‎توان تغییرات صفحات را به سرعت شناسایی کرد. بررسی آخرین وضعیت و تعداد لینک ها نیز در این صفحه انجام می‎شود.

 

  • دسترسی به سایر قسمت های سایت

 

برای دسترسی به قسمتهای دیگر سایت، می‎توان وارد قسمت Crawler access شد و فایل های robots.txt را تولید کرد. این فایل ها، دسترسی به برخی صفحات را ممکن و برخی صفحات دیگر را غیرممکن می‎کند.

 

  • مدیریت SiteLinks 

 

زمانی گوگل لینک مدیریت SiteLinks را به شما می‎دهد که وب سایتتان در موتورهای جستجو رتبه بالایی داشته باشد. در زیر لینک SiteLinks، تنظیمات کلی سایت (Settings) قرار دارد که از طریق آن می‎توانید آدرس سایت خود را با نمادهای www مشاهده کنید. تنظیم مربوط به تعداد دفعات مراجعه گوگل به سایت، در قسمت Crawl rate قرار دارد که می‎توانید به راحتی آن را تنظیم کنید.

 

  • استفاده از Top search queries

 

برای انتخاب بهترین کلمات کلیدی، می‎توانید به قسمت Top search queries رفته و بهترین کلمات کلیدی که گوگل در سایت شما پیدا کرده را مشاهده کنید. این کار در افزایش رتبه سایت کمک زیادی به شما می‎کند.

       
نام شما (*) :
ایمیل شما :
تلفن شما (*) :
کد امنیتی (*) :
پیام شما (*) :

برای این مطلب نظری ثبت نشده، شما اولین نظر را ارسال نمایید.