رنکینگ سایت

رنکینگ سایت

رنکینگ سایت

امروزه کمتر کسی است که با واژه رنکینگ سایت ناآشنا باشد، مخصوصا کسانی که مدیریت سایت را بر عهده دارند، هر مدیر سایتی سعی می کند وقت و بی وقت با سرزدن به سایت الکسا، سایت خودش را ارزیابی کند و جایگاه آن را نسبت به سایت های دیگر بسنجد. چرا که اگر سایت در نتایج موتورهای جستجوگر رتبه بالاتری کسب کند، نشانه مقتدر بودن و کاراعمل کردن سایت است.

  • سایت الکسا به مرجعی برای ارزیابی بازدیدکننده سایت های مختلف بدل شده چرا که با ارائه آمار کاملی از اطلاعات سایتها و تحلیل آنها رتبه یک سایت را مشخص می کند، در این رتبه بندی که عددی بین یک تا چند میلیون است، هرچه عدد کمتر و به یک نزدیکتر باشد، رتبه سایت بالاتر است.
  • کسب رتبه بالاتر کار راحتی نیست ،معمولا کسانی موفقتر عمل می کنند که از عملکرد موتورهای جست وجوگر آگاه باشند و با اصول تعریف شده جستجوگرها سازگار باشند.
  • برای افزایش رتبه الکسا و رنکینگ سایت اگر بر روی تولید محتوای با کیفیت تکیه شود اثر مستقیمی در جذب بازدیدکننده و به دنبال آن افزایش رتبه الکسا خواهد داشت.

در برخی موارد مشاهده می شود با وجود اینکه رنکینگ سایت در وضعیت خوبی است؛ اما ترافیک وب سایت به حد انتظار نرسیده و بازدیدکننده های کمتری دارد. این نکته برمی گردد به نبود کلمات کلیدی و کامل نبودن سئو و بهینه سازی سایت که کاربران از آن برای جستجوها استفاده می کنند اگر بتوانید کلمات کلیدی پرتقاضا را در وبسایت خود افزایش دهید، شاهد ترافیک سایت نیز خواهید بود.

بنابراین استفاده از کلمات کلیدی هم نشان دهنده رنکینگ بالای سایت خواهد شدو هم باعث افزایش بازدید و ترافیک سایت خواهد شد. برای کسب ترافیک سایت باید برروی عبارات و کلیدواژه های اساسی تحقیق کرد و فهمید کدام کلمات بیشتر مورد تقاضا قرار می گیرند. اگر بتوانید کلماتی را پیدا کنید که بیشترین جستجو را دارند، در بالابردن رنکینگ سایت موفق عمل کرده اید و مطمئنا به زودی شاهد افزایش بازدیدکننده های سایت خواهید بود.

رنکینگ سایت

معیار گوگل برای این رتبه بندی چیست؟

اما سوال مهم این است که معیار گوگل برای این رتبه بندی چیست؟ در جواب باید گفته شود هر میزان که نام سایت، اعتبار و لینکهای داخلی شما در صفحات دیگر اینترنت شناخته شده تر باشد و مخاطبانتان با بازدیدشان نمره و رتبه بهتری به سایت شما بدهند، اهمیت سایت شما شناخته می شود؛ Rank یک صفحه از 0 تا 10 می تواند باشد.

هر چه این عدد به 9 یا 10 نزدیکتر باشد نشان دهنده رنک بهتری در اینترنت است؛ البته گوگل هر چند یک بار رنک ها را تغییر می دهد یعنی اگر رنک سایتتان خوب نباشد نگران نباشید و دلسرد نشوید به تلاش خود ادامه دهید چرا که گوگل هر چند ماه یک بار رنک صفحات را کم و زیاد می کند.

اما Page RANK به چه دردی می خورد، معیار رتبه بندی گوگل همین پیچ رنک است، اگر رنک سایت خود را تقویت کنید با سرچ یک کلیدواژه اگر آن کلمه در سایت شما باشد و گوگل مستقیما آن کلمه را از سایت شما در نتایج جستجو نشان می دهد.

برای بالابردن رنکینگ سایت اگر نکات زیر را رعایت کنید به زودی به رتبه خوبی در اینترنت دست خواهید یافت.سعی کنید در محتوای خود از کلمات کلیدی استفاده کنید، گذاشتن برچسب برای یک محتوا را فراموش نکنید ترجیحا برچسب ها را نیز از کلمات کلیدی انتخاب کنید. سعی کنید محتویات صفحه را به کلمات کلیدی تان نزدیک کنید. طراحی وب سایت

نام شما (*) :
ایمیل شما :
تلفن شما (*) :
کد امنیتی (*) :
پیام شما (*) :

برای این مطلب نظری ثبت نشده، شما اولین نظر را ارسال نمایید.